Dekkingen2019

Jasper heeft de geiten gedekt

2015

Hee loopt weer tussen zijn harem. Mocht u belangstelling hebben voor de lammeren, dan raad ik u aan om ze tijdig te reserveren.

2013

Mijn nieuwe import bok Hee uit Denemarken loopt tussen de dames.

2011

De bok Marco loopt intussen weer bij de dames.

2010

Mortensen loopt weer tussen de geiten en heeft ze inmiddels gedekt. Medio maart 2011 verwacht ik de eerste lammeren. Mocht u hiervoor belangstelling hebben dan is er de mogelijkheid om ze te reserveren.

2008

Op 18 september 2008 reden we opnieuw richting Denemarken. Een overnachting hadden we een dag van te voren geregeld. Een prachtig plekje, een goed adres. De volgende dag gingen we naar de angorafarm. De veterinaire dienst kwam gelukkig mooi op tijd voor alle benodigde papieren rompslomp. Ook werd de kar gecontroleerd. Na nog een kop koffie vertrokken we weer huiswaarts. In het begin was de bok (ik noem hem Mortensen) nog de kat uit de boom aan het kijken, maar nu is hij helemaal gewend en loopt braaf met me mee.

Mortensen is geboren op 14 januari 2007. Hij heeft geen enkele familie-relatie met Ringköbing, dus weer een nieuwe bloedlijn.

Mortensen

2004

In 2004 heb ik een bok, Ringköbing, geïmporteerd vanuit Denemarken, hij was een puur Zuid-Afrikaan. De meeste geiten zijn dochters van Ringköbing.